Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έτσι μοιράζονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά το νταμπλ της ΑΕΚ

Έτσι μοιράζονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά το νταμπλ της ΑΕΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/5/2023 23:00
Η κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ ευνόησε και τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες δεν έχασαν τη θέση τους στο Γιουρόπα Λιγκ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατέκτησε το 16ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας της και παράλληλα έφτασε στο τρίτο νταμπλ της και το πρώτο μετά το μακρινό 1978, δηλαδή πριν από 45 χρόνια. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι και στα τρία «λύγισε» στον τελικό του θεσμού τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η Ένωση θα πάει -έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε- στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Stoiximan Super League θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ως τρίτος θα ξεκινήσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να μένει τέταρτος και να αγωνίζεται στον δεύτερο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου θα λάβει μέρος και ο Άρης που έμεινε πέμπτος στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.