Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ: «Ναυάγιο» με Σλοτ και... στροφή σε Ποστέκογλου

Τότεναμ: «Ναυάγιο» με Σλοτ και... στροφή σε Ποστέκογλου

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/5/2023 16:52
Το... σαφάρι για τον επόμενο προπονητή της Τότεναμ συνεχίζεται μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Άρνε Σλοτ και το όνομα που έχει μπει στο κάδρο είναι αυτό του Άγγελου Ποστέκογλου.

Οι Σπερς έπειτα από μία κάκιστη σεζόν που είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα η συνεργασία με τον Αντόνιο Κόντε, έχουν βγει στην αγορά κι αναζητούν τον καινούριο κόουτς ο οποίος θα «χτίσει» ξανά την ομάδα ελπίζοντας να την επαναφέρει σε υψηλά στάνταρ.

Την Τετάρτη (24/5) εκφραζόταν η βεβαιότητα από βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Άρνε Σλοτ θα άφηνε τη Φέγενορντ για να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Κάτι τέτοιο βέβαια αποδείχθηκε πως δεν ίσχυε, με τον 44χρονο Ολλανδό να ξεκαθαρίζει ότι επιθυμεί να παραμείνει στο Ρότερνταμ και στους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Πλέον ο νούμερο ένα υποψήφιος μοιάζει να είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου, με τον 57χρονο Ελληνοαυστραλό να έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα Σκωτίας με τη Σέλτικ και να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το έργο του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο σίριαλ του νέου προπονητή της Τότεναμ και οι εξελίξεις αναμένονται στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.