Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέα απώλεια για Ίντερ

Σέριε Α: Νέα απώλεια για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2014 00:41
Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από την Ουντινέζε, η Ίντερ έμεινε ισόπαλη (1-1) απέναντι στη Κίεβο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και πέρασε στην 5η θέση μαζί με τη Βερόνα.

Ούτε κόντρα στη Κίεβο κδεν ατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για το 2014 η Ίντερ καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Μιλάνο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους «νερατζούρι», καθώς μόλις στο 6’ ο Παλόσκι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο στο 12’ ο Ναγκατόμο έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα ο Ιάπωνας ένα λεπτό μετά την ισοφάριση, πέτυχε νέο γκολ, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε κακώς από τον επόπτη για οφσάιντ!

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βάλτερ Ματσάρι δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει ως το φινάλε και η Ίντερ να μείνει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας οι «νερατζούρι» πέρασαν στην 5η θέση ισοβαθμώντας με τη Βερόνα στους 32 βαθμούς, ενώ η Κίεβο κατάφερε να απομακρυνθεί κατά ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σαμπντόρια πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι στην Ουντινέζε η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς Άλαν (35’) και Γκάμπριελ Σίλβα (69’) αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.