Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάμπαρντ για Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι είναι πλέον… δικό του πρόβλημα»

Λάμπαρντ για Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι είναι πλέον… δικό του πρόβλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2023 18:56
Ο Φρανκ Λάμπαρντ κλήθηκε να δώσει συμβουλή στον διάδοχο του στον πάγκο της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος θα αναλάβει τους «μπλε» το καλοκαίρι, λέγοντας του ότι οι Λονδρέζοι θα είναι δικό του πρόβλημα.

Η Τσέλσι ολοκληρώνει την Κυριακή μία καταστροφική σεζόν, έχοντας σημειώσει 22 ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1978-79. Όλα αυτά ενώ έχουν ξοδευτεί αστρονομικά ποσά σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Ο ερχομός του Φρανκ Λάμπαρντ ως υπηρεσιακός προπονητής δε λειτούργησε σε καμία περίπτωση όπως θα το ήθελαν οι διοικούντες, με τον Άγγλο τεχνικό να μετράει 8 ήττες σε 10 παιχνίδια στον πάγκο των «μπλε» (1-1-8).

Ο Λάμπαρντ θα αποτελέσει παρελθόν μετά το ματς της Κυριακής (28/5) κόντρα στην Νιούκαστλ και θα δώσει τη σκυτάλη στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Όταν ρωτήθηκε για το τι συμβουλή θέλει να δώσει στον Αργεντινό τεχνικό, απάντησε: «Δεν ξέρω… Είναι μια φανταστική δουλειά γιατί είναι η Τσέλσι. Όταν την ανέλαβα, ήρθα πιθανότατα γιατί πολλοί προπονητές δεν ήθελαν. Όμως απόλαυσα τη διαδικασία, απόλαυσα που ήρθα. Εύχομαι στον νέο προπονητή να τα πάει καλά. Είναι δικό του πρόβλημα... Είναι ο τίτλος που θέλατε; (σ.σ. γέλια)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.