Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση 1300 κιλών κοκαΐνης ο Κουίνσι Πρόμες!

Συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση 1300 κιλών κοκαΐνης ο Κουίνσι Πρόμες!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/5/2023 21:10
Σοκ επικρατεί στο χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την είδηση πως ο πρώην διεθνής Ολλανδός στράικερ της Σπαρτάκ Μόσχας, Κουίνσι Πρόμες συνελήφθη από τις βελγικές Αρχές για κατοχή και διακίνηση 1300 κιλών κοκαΐνης!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, τα δύο φορτία των 650 κιλών το καθένα, εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Αμβέρσας, με το κόστος τους να ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ. Ο Πρόμες συνελήφθη και πλέον κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και θα απολογηθεί στις 5/6 ενώπιον ανακριτή, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 31χρονος άσος απασχολεί τις Αρχές, αφού έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του ξαδέρφου του, τον οποίο μαχαίρωσε, το φθινόπωρο του 2021 με αποτέλεσμα να αποκλειστεί ισοβίως από την Εθνική ομάδα των «οράνιε», με την οποία έχει 50 συμμετοχές.

Αυτό το περιστατικό μάλιστα έρχεται να αμαυρώσει περαιτέρω τη σπουδαία καριέρα του εντός γηπέδων, καθώς έχοντας παραμείνει στη Σπαρτάκ Μόσχας, είναι, από την 21η Μαΐου, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην ιστορία του ρωσικού πρωταθλήματος, όταν σκόραρε δύο τέρματα στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έφτασε τα 88 με τη φανέλα της ομάδας του, αλλά πλέον το μέλλον του -εντός κι εκτός γηπέδων- φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.