Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Λακαζέτ η αποστολή της Γαλλίας για τα ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα

Χωρίς Λακαζέτ η αποστολή της Γαλλίας για τα ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2023 20:19
Με όλα τα αστέρια της πλην του Αλεξάντρ Λακαζέτ θα παραταχθεί η Εθνική Γαλλίας στους δύο αγώνες με Γιβραλτάρ και Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας εν όψει του αγώνα με την Εθνική Ελλάδος στις 19 Ιουνίου κι αυτού που προηγείται με το Γιβραλτάρ στις 16 του μήνα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Από τα ονόματα που απουσιάζουν πιο ηχηρό είναι αυτό του Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο 32χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λυών, μετρώντας 27 γκολ σε 34 εμφανίσεις στην Λιγκ 1, μόλις ένα λιγότερο από τον Κιλιάν Εμπαπέ, με μία αγωνιστική να απομένει ως το φινάλε της σεζόν.

Όπως εξήγησε ο Ντεσάν: «Δεν μπορώ να φέρω 3-4 παίκτες για την ίδια θέση. Αυτή τη στιγμή έχουμε τους Ολιβιέ Ζιρού και Ράνταλ Κόλο Μουανί για αυτή τη θέση».

Στην αποστολή επέστρεψαν επίσης οι επιθετικοί Κριστοφέρ Ενκουνκού και Ουσμάν Ντεμπελέ όπως και ο στόπερ της Τσέλσι, Ουέσλι Φοφανά που δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο. Αντίθετα εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν ο στόπερ Γουίλιαμ Σαλίμπα της Άρσεναλ, ο μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, ο μέσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ και ο μέσος της Νις, Κεφρέν Τιράμ.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)

Αμυντικοί: Ντισασί (Μονακό), Ο. Φοφανά (Τσέλσι), Τ. Ερναντέζ (Μίλαν), Κονατέ (Λίβερπουλ), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Φ. Μεντί (Ρεάλ), Παβάρ (Μπάγερν), Ουπαμεκανό (Μπάγερν).

Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ), Γ. Φοφανά (Μονακό), Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Ρεάλ)

Επιθετικοί: Κομάν (Μπάγερν), Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ζιρού (Μίλαν), Κόλο Μουανί (Άιντραχτ), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ενκουνκού (Λειψία), Μ. Τιράμ (Γκλάντμπαχ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.