Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα έχει βρει με Μάουντ, ζητάει 80 εκατ. ευρώ η Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα έχει βρει με Μάουντ, ζητάει 80 εκατ. ευρώ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2023 18:38
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται ότι έχει δώσει τα χέρια με τον Μέισον Μάουντ για να τον ντύσει στα κόκκινα ωστόσο δεν έχει βρει ακόμα τη χρυσή τομή με την Τσέλσι, η οποία ζητάει τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Άγγλου επιθετικού χαφ.

Για την απόκτηση του Μέισον Μάουντ από την Τσέλσι κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός χαφ και προϊόν των ακαδημιών των «μπλε» δε δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του πρόσφεραν οι Λονδρέζοι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει έρθει σε συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Όλντ Τράφορντ».

Ωστόσο όπως υπογραμμίζει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal μόνο τελειωμένο δε θα πρέπει να θεωρείται καθώς η Τσέλσι ζητάει τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 24χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τους «μπλε».

Το κλίμα για τον Μάουντ στην Τσέλσι είναι αρκετά βαρύ, με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να προέρχεται από μετριότατη σεζόν (3 γκολ, 6 ασίστ σε 35 παιχνίδια) κι από ένα σημείο και έπειτα έχασε τη θέση του βασικού, πιθανότατα μετά και την τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μένει να φανεί αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ικανοποιήσει οικονομικά τους «μπλε» ή αν οι Λονδρέζοι κάνουν πίσω στις αρχικές οικονομικές τους απαιτήσεις με δεδομένο ότι τη νέα σεζόν μπορούν να χάσουν ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.