Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Κλουζ «βλέπει» Λουτσέσκου για τον πάγκο σύμφωνα με τους Ρουμάνους

Η Κλουζ «βλέπει» Λουτσέσκου για τον πάγκο σύμφωνα με τους Ρουμάνους

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
5/6/2023 18:49
Πρόταση συνεργασίας στον προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να τον επαναπατρίσει φέρεται πως έχει κάνει η Κλουζ, σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα.

Η αποχώρηση του Νταν Πετρέσκου από την τεχνική ηγεσία της Κλουζ, με την οποία έγραψε «χρυσές σελίδες», πυροδότησε τις φήμες που θέλουν το ρουμανικό σύλλογο να έχει προσεγγίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Pro Sport», ο ιδιοκτήτης της Κλουζ, Νέλου Βάργκα, προχώρησε σε συζητήσεις με τον Κριστιάνο Μπεργκόντι για να αναλάβει αντί του 55χρονου Πετρέσκου.

Ο Ιταλός, ωστόσο, εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες για το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα που του έθεσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου που εδρεύει στην Τρανσυλβανία.

Κι αφού η περίπτωση του Μπεργκόντι μπήκε... στον πάγο, ο Βάργκα στράφηκε στην πρώτη εναλλακτική λύση που είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Βέβαια, ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο συνεργασίας, που του αποφέρει 1.8 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ δεσμεύεται και με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει στα 7 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λουτσέσκου ζήτησε πίστωση χρόνου από τον Βάργκα, καθώς αφενός υπάρχει ο ΠΑΟΚ, αφετέρου υπάρχει ενδιαφέρον και από αραβικούς συλλόγους - ο 54χρονος Ραζβάν είχε περάσει το διάστημα 2019-2021 στην Αλ Χιλάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.