Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» στην Μίλαν: Τα «έσπασε» με Καρντινάλε ο Μαλντίνι και αποχωρεί από τους «ροσονέρι»!

«Βόμβα» στην Μίλαν: Τα «έσπασε» με Καρντινάλε ο Μαλντίνι και αποχωρεί από τους «ροσονέρι»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2023 01:02
Παρελθόν από την Μίλαν θεωρείται ο Πάολο Μαλντίνι, με τον θρύλο των «ροσονέρι» να αποχωρεί από το πόστο του διευθυντή έπειτα από διαφωνίες που προέκυψαν στο επεισοδιακό συμβούλιο με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζέρι Καρντινάλε.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μίλαν, με τον Πάολο Μαλντίνι να αποχωρεί από το διευθυντικό πόστο στους «ροσονέρι».

Ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός συναντήθηκε την Δευτέρα (5/6) με τον πρόεδρο Τζέρι Καρντινάλε για να ορίσουν τη στρατηγική του συλλόγου, ωστόσο σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, το συμβούλιο ήταν επεισοδιακό και όπως υποστηρίζει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 54χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω διαφορετικού οράματος για το μέλλον του συλλόγου.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο συν-διευθυντής Φρεντερίκ Μασάρα, ενώ κάποια δημοσιεύματα στην Ιταλία όπως το Calciomercato.com υποστηρίζουν πως οι δύο άνδρες απολύθηκαν και δεν παραιτήθηκαν από τα πόστα τους!

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία οδυνηρή αποχώρηση για τους οπαδούς της Μίλαν, καθώς ο Μαλντίνι ήταν στον σύλλογο για ολόκληρη την καριέρα του, πρώτα ως παίκτης και στη συνέχεια ως διευθυντής από το 2018.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.