Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Σαουδάραβες στο Λονδίνο για τον Καντέ, προσφέρουν συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ

Τσέλσι: Σαουδάραβες στο Λονδίνο για τον Καντέ, προσφέρουν συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2023 14:46
Σαουδάραβες απεσταλμένοι των Αλ Ιτιχάντ και Αλ Νασρ βρίσκονται στο Λονδίνο για να παρουσιάσουν επίσημη πρόταση στον Ενγκολό Καντέ, η οποία, όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ.

Μόνο βέβαιο δε θεωρείται το μέλλον του Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του Γάλλου μέσου έκαναν διστακτικούς τους ανθρώπους των «μπλε» για το αν θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με το τρέχον να εκπνέει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο παιχνίδι για τον 32χρονο μπήκαν οι Σαουδάραβες, καθώς απεσταλμένοι των Αλ Ιτιχάντ και Αλ Νασρ βρίσκονται στο Λονδίνο για να παρουσιάσουν επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Η προσφορά μισθού θα μπορούσε να φτάσει τα 100 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων εικόνας και των εμπορικών συμφωνιών.

Από την πλευρά του ο Καντέ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι και όπως αναφέρει η Telegraph έχει στα χέρια του πρόταση για νέο συμβόλαιο με κλιμακόμενο μισθό που τον επιβραβεύει ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής του. Πρόκειται όμως για μία προσφορά που δεν ανταγωνίζεται αυτή των Σαουδαράβων και το αγγλικό Μέσο εκτιμά ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Γάλλος μέσος να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους το φετινό καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.