Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μέσι απέρριψε την Αλ Χιλάλ και πλησιάζει στην Ίντερ Μαϊάμι όσο καθυστερεί η Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι απέρριψε την Αλ Χιλάλ και πλησιάζει στην Ίντερ Μαϊάμι όσο καθυστερεί η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/6/2023 15:19
«Γρίφος» παραμένει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λιονέλ Μέσι, που το μόνο σίγουρο είναι πως έχει αποχωρήσει οριστικά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός σταρ παρουσιάζεται να έχει απορρίψει ήδη την προοπτική της Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (7/6) δημοσίευμα του «Athletic», αλλά δύσκολο μοιάζει να επιστρέψει και στην Μπαρτσελόνα. Σε αυτό συμφωνεί και η καταλανική «Mundo Deportivo», σημειώνοντας ότι «παρά τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα στο σπίτι του Ζοάν Λαπόρτα με τον πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, και μετά την έγκριση του πλάνου βιωσιμότητας, την Τρίτη (6/7) από τη Λα Λίγκα, που είχε καταθέσει, στη Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι ότι μπορεί να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Αργεντινού σταρ, ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν στις 30 Ιουνίου και, ως εκ τούτου, θα έφτανε ως ελεύθερος».

Ο Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Μέσι είναι πλέον περισσότερο κοντά την Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του MLS έχει επιταχύνει αρκετά τις τελευταίες ώρες για να κερδίσει την υπογραφή του Αργεντινού με ορισμένα Μέσα της Αργεντινής θεωρούν ότι έχει κλείσει η συμφωνία.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κερδίσει χρόνο, ο Λιονέλ Μέσι έχει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του εκεί, αλλά δεν θέλει να παρατείνει πολύ περισσότερο την τελική του απόφαση, αφού είναι γνωστό πως έχει δώσει διορία έως τις 10 Ιουνίου στους «μπλαουγκράνα» ώστε να του καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.