Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Ρέαλ Μαδρίτης ο Μπέλιγχαμ, πάνω από 100 εκατ. ευρώ το deal!

Στη Ρέαλ Μαδρίτης ο Μπέλιγχαμ, πάνω από 100 εκατ. ευρώ το deal!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/6/2023 17:18
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να θεωρείται ο Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς οι «μερένχες» τα βρήκαν σε όλα με την Ντόρτμουντ με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Athletic» και ο έγκριτος δημοσιογράφος Ντέιβιντ Ορνστάιν, η Ρέαλ Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου, με το ποσό της μεταγραφής να είναι άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε συμφωνήσει εδώ και λίγο καιρό για τη μετακίνηση του στη Μαδρίτη και από τη στιγμή που οι Βεστφαλοί έμειναν ικανοποιημένοι, αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Ήδη έχουν κανονιστεί οι ιατρικές εξετάσεις και απομένει το ταξίδι του Μπέλιγχαμ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας προκειμένου να περάσει τα ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2029, ολοκληρώνοντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Λίγο αργότερα μάλιστα, η ίδια η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την μεταγραφή του παίκτη της στη Ρεάλ Μαδρίτης για 103 εκατομμύρια ευρώ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.