Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Γενικευμένα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς πριν τον τελικό της Γουέστ Χαμ με τη Φιορεντίνα

Κόνφερενς Λιγκ: Γενικευμένα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς πριν τον τελικό της Γουέστ Χαμ με τη Φιορεντίνα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/6/2023 19:19
Ακόμα ένα φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι «σημαδεύεται» από επεισόδια αφού πριν τον αποψινό (7/6) τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα σε Γουεστ Χαμ και Φιορεντίνα, οπαδοί των δύο ομάδων τα έκανα «γυαλιά καρφιά» στο κέντρο της Πράγας.

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε την Τετάρτη (7/6) η τσεχική αστυνομία όταν μια ομάδα μαυροφορεμένων οπαδών της Φιορεντίνα επιτέθηκε σε οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε μπαρ στο κέντρο της Πράγας, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, τραυματίζοντας τρεις θαμώνες, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Ένα βίντεο στο twitter δείχνει οπαδούς να ανάβουν φωτοβολίδες και να πετάνε τραπέζια στο μπαρ που βρίσκεται ακριβώς έξω από την πλατεία της Παλιάς Πόλης της Πράγας. Επίθεση δέχθηκε κι ένας αστυνομικός.

«Οι Ιταλοί οπαδοί επιτέθηκαν σε οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε ένα μπαρ στην οδό Rytirska, τραυματίζοντας τρία άτομα. Ένας αστυνομικός δέχθηκε επίσης επίθεση. Έχουμε προχωρήσει συνολικά σε 16 συλλήψεις» ανέφερε η τσεχική αστυνομία στο Twitter

Η αστυνομία της Πράγας έχει καλέσει αρκετές εκατοντάδες αστυνομικούς να περιπολούν την πόλη καθώς ανέμεναν την άφιξη περίπου 20.000 οπαδών της Γουέστ Χαμ -οι περισσότεροι χωρίς εισιτήρια αγώνα- για να δώσουν το «παρών» στον πρώτο τελικό της ομάδας τους στην Ευρώπη εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.