Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδική προσφορά* στην Basket League!

bwin - Μοναδική προσφορά* στην Basket League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/6/2023 11:27
Ισοφάριση ή break; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί απόψε στο ΟΑΚΑ, στον δεύτερο τελικό της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

bwin - Προσφορά* στην Basket League!

Ντέρμπι επεισόδιο… δεύτερο

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών της Basket League θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ντέρμπι, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη κάνει το 1-0 από το βράδυ της Κυριακής. Επικράτησαν 73-70 τους «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ και πλέον παίζουν για να «σπάσουν» την έδρα του Παναθηναϊκού διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους. Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 14 συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτου διοργάνωσης κι έδρας.bwin - Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Basket League!

Έτσι ολοκλήρωσαν τον 1 ο τελικό

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στον 1 ο τελικό. Αν και βρέθηκαν να χάνουν δύο φορές με διψήφια διαφορά πόντων οι «πράσινοι» επανήλθαν και προηγήθηκαν στο σκορ λίγο πριν το φινάλε, ωστόσο οι Πειραιώτες εν τέλει πήραν τη νίκη. Κορυφαίος για ακόμα ένα παιχνίδι φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ακόμα 7 ασίστ μοίρασε ο Τόμας Γουόκαπ. Από την πλευρά της ομάδας του Χρήστου Σερέλη ξεχώρισε ο Μάριους Γκριγκόνις των 17 πόντων. Κορυφαίος στην κατηγορία των ριμπάουντ ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ 8 ασίστ μέτρησε ο Πάρις Λι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις