Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στην Basket League!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στην Basket League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/6/2023 11:29
Στο ΟΑΚΑ μεταφέρεται απόψε το ενδιαφέρον, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι στην δεύτερη αναμέτρηση της τελικής φάσης των Playoffs της Basket League. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 21:15.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Τελικός… πράξη δεύτερη

Τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, κοντράρονται στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και δυσκολεύτηκαν έκαναν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας 73-70 των «πρασίνων». Απόψε, το «τριφύλλι» θέλει να φέρει στα ίσια τη σειρά και παράλληλα να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των 14 ηττών που «τρέχει» κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του. O Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0, ώστε να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλου την ερχόμενη Κυριακή μπροστά στο κοινό του και να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του.Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στην Basket League!

Ερωτηματικό ο Σλούκας

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ. Ο Χρήστος Σερέλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με το «οπλοστάσιο» του να παραμένει γεμάτο ενόψει της κομβικής αναμέτρησης κόντρας τον αιώνιο αντίπαλο. Αντίθετα, στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα, με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών. Ο διεθνής γκαρντ ολοκλήρωσε τον πρώτο τελικό με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις