Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» Μλαντένοβιτς και ανακοίνωσε φιλικό στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» Μλαντένοβιτς και ανακοίνωσε φιλικό στη Λεωφόρο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/6/2023 16:10
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς και πλέον απομένει το οριστικό «ναι» του παίκτη ώστε να «ντυθεί» στα πράσινα.

Ο 32χρονος διεθνής Σέρβος αριστερός μπακ-χαφ αποχωρεί από την Λέγκια Βαρσοβίας και ο Παναθηναϊκό μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός, με την μεταγραφή να είναι κοντά στο να κλείσει, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά και χωρίς να έχουν τελειώσει όλα ακόμα.

Φέτρος μέτρησε 6 γκολ και 7 ασίστ σε 24 συμμετοχές, συμμετέχοντας και στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά ως «μελανό» σημείο είχε την τιμωρία που του επιβλήθηκε, μετά από επεισόδια με παίκτες της Ρακόβ στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας και του στοίχισε τον τρίμηνο αποκλεισμό του, με αποτέλεσμα αν αποκτηθεί από το «τριφύλλι» να μην μπορεί να το ενισχύσει στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του.

Από εκεί και πέρα και πλην των μεταγραφικών, όπου ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα σε αναμονή αναφορικά με το θέμα του Λινγκρ από τη Σλάβια Πράγας, ανακοινώθηκε το πρώτο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας της ομάδας.

Αυτό θα είναι στις 14 Ιουλίου στη Λεωφόρο με αντίπαλο τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και αναμένεται να είναι κάτι σαν «πρόβα τζενεράλε» ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στον 2ο γύρο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο-1 ή τη Γκενκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.