Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin Check Point: Μοναδικά έπαθλα* στο Γαλλικό Όπεν!

bwin Check Point: Μοναδικά έπαθλα* στο Γαλλικό Όπεν!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/6/2023 00:02
Σήμερα θα γίνει γνωστό το ζευγάρι το τελικού στο Γαλλικό Όπεν. Σούπερ ντέρμπι Αλκαράθ – Τζόκοβιτς στο ένα ζευγάρι. Ρουντ – Ζβέρεβ στο άλλο.

bwin - Κάθε πόντος του Γαλλικού Όπεν σε Ζωντανή Μετάδοση!

Ντέρμπι… γενεών

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Γαλλικού Όπεν, τον ανερχόμενο αστέρα Κάρλος Αλκαράθ. Μία σύγκρουση διαφορετικών γενεών, που θα έλεγε κανείς ότι το «σήμερα» βρίσκει απέναντι του το… αύριο. Δύο φορές κατέκτησε στο παρελθόν το Γαλλικό Όπεν ο Σέρβος νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης. Στον δεύτερο του τελικό σε Grand Slam (μετά το Αμερικανικό πέρσι) θέλει να φτάσει ο 20χρονος Ισπανός και κορυφαίος τενίστας του ταμπλό. Μία φορά αναμετρήθηκαν στο παρελθόν οι δυο τους, τον Μάιο του 2022 στην Μαδρίτη σε χωμάτινη επιφάνεια, με τον Αλκαράθ να επικρατεί του «Νόλε».bwin Check Point: Το Γαλλικό Όπεν χαρίζει μοναδικά έπαθλα*!

Όλα για τον τελικό

Στον άλλο ημιτελικό ο Κάσπερ Ρουντ θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία που καταγράφει από το 2022. Ο Νορβηγός ήταν φιναλίστ στο Γαλλικό Όπεν και το Αμερικανικό και φέτος θα φτάσει πάλι μέχρι το τέλος του… δρόμου στα κορτ του Παρισιού. Ο Γερμανός βρίσκεται σε τροχιά επανόδου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο και την πολύμηνη απουσία του. Βρίσκεται στο νούμερο 27 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως για τρίτη διαδοχική χρονιά είναι στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν και διεκδικεί την είσοδο του στον τελικό της
Κυριακής. Tο νούμερο 4 του ταμπλό αντιμετώπισε τέσσερις φορές τον Ζβέρεφ στο παρελθόν, όλες σε σκληρή επιφάνεια μετρώντας το απόλυτο νικών. Εκπληκτικός εμφανίζεται στο σερβίς ο Γερμανός τενίστας μετρώντας 40 άσους στη φετινή διοργάνωση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις