Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι «τρελές» αποδοχές του Μέσι και το «διαστημικό» ρεκόρ της Ίντερ Μαϊάμι σε followers μετά την έλευση του Λίο

Οι «τρελές» αποδοχές του Μέσι και το «διαστημικό» ρεκόρ της Ίντερ Μαϊάμι σε followers μετά την έλευση του Λίο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/6/2023 22:42
Προ των πυλών της Ίντερ Μαϊάμι και του MLS βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι αλλάζοντας τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Ο «αντίκτυπος» της τεράστιας μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι είναι ήδη τεράστιος κι ας μην έχουν συμπληρωθεί καλά-καλά 24 ώρες απ’ την επισημοποίηση της μετακίνησής του στις ΗΠΑ.

Αυτό αποτυπώνεται πλέον και σε οτιδήποτε «συνδέεται» με την ομάδα της οποίας ηγείται ο σπουδαίος άλλοτε άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε λιγότερο από μία μέρα μετά τη μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ, η Ίντερ Μαϊάμι αύξησε τους «ακόλουθούς» της στο Instagram κατά 4,5 εκατομμύρια -φτάνοντας πλέον τα 5,5 εκατομμύρια- με τους αριθμούς να είναι διαρκώς ανοδικοί.

Ήδη η ομάδα του Μαϊάμι έχει περισσότερους followers από κάθε άλλη ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (MLS), ενώ ξεπερνά επίσης κάθε ομάδα των πρωταθλημάτων φούτμπολ (NFL), του μπέιζμπολ (MLB) και του χόκεϊ (NHL).

Συν αυτώ ίλιγγο προκαλούν και οι αποδοχές που αναμένεται να έχει ο Αργεντινός σταρ με την ιστοσελίδα «Goal» να κάνει λόγο για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με αποδοχές από 115 έως 140 εκατ. ευρώ, ενώ στη μεταγραφή εμπλέκονται οικονομικά τόσο η Adidas όσο και Apple, με ό,τι σημαίνει αυτό για τα δικαιώματα εικόνας του παίκτη και τα διαφημιστικά έσοδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.