Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Αγορές για κάθε πόντο στο Γαλλικό Όπεν!

Sportingbet - Αγορές για κάθε πόντο στο Γαλλικό Όπεν!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/6/2023 14:30
Ώρα ημιτελικών στα κορτ του Γαλλικού Όπεν, με την «μονομαχία» Αλκαράθ – Τζόκοβιτς να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Χωρίς φαβορί και το άλλο ζευγάρι ανάμεσα στον Ρουντ και τον Ζβέρεβ.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Πρόωρος τελικός

Με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Γαλλικού Όπεν, Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς έρχονται αντιμέτωποι στο Παρίσι. Πρόκειται για το Νο1 και το Νο3 στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή, με την «μονομαχία» τους να ετοιμάζεται να προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός θα αγωνιστεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ο Σέρβος έχει κατακτήσει τον τίτλο δύο φορές στο παρελθόν. Το 2016 επικρατώντας του Άντι Μάρεϊ και το 2021 νικώντας τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αμφότεροι, έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μία φορά στο παρελθόν, στο πλαίσιο του τουρνουά της Μαδρίτης το 2022. Τότε, νικητής είχε αναδειχθεί ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος το 2023 «τρέχει» ρεκόρ 30-3 έχοντας κατακτήσει τέσσερις τίτλους. Μάλιστα, οι τρεις ήταν στο χώμα, ενώ ο ένας σε σκληρό κορτ. Αντίθετα, ο 36χρονος Σέρβος έχει ρεκόρ 20-4 και δύο τίτλους που πανηγύρισε τον Ιανουάριο στην Αυστραλία (Αυστραλιανό Όπεν & Αδελαΐδα).Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στο Γαλλικό Όπεν!

Για μια θέση στον τελικό

Σπουδαίο ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί και στον δεύτερο ημιτελικό, ανάμεσα στον Ρουντ και τον Ζβέρεφ. Αμφότεροι, θέλουν να βρεθούν στον τελικό της Κυριακής και να διεκδικήσουν το πρώτο τους Grand Slam. Ο Νορβηγός πέρσι και πάλι στα κορτ του Παρισιού έφτασε στον τελικό, όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει του Ράφα Ναδάλ, ενώ ο Γερμανός είδε τον Ισπανό να τον σταματά στα ημιτελικά. Απόψε είναι η 4 η φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο τους, αλλά και η πρώτη που θα «μονομαχήσουν» σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο Γερμανός, Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, προηγείται 2- 1 στις νίκες απέναντι στον Νορβηγό, Νο4.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα