Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέστα: «Χωρίς λογική η απόλυση του Μαλντίνι»

Νέστα: «Χωρίς λογική η απόλυση του Μαλντίνι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2023 23:11
Ο θρύλος της Μίλαν, Αλεσάντρο Νέστα εξέφρασε την απογοήτευση του για την απόφαση του Τζέρι Καρντινάλε να απολύσει τον τεχνικό διευθυντή Πάολο Μαλντίνι.

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόλυση του Πάολο Μαρντίνι από τον πρόεδρο της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε. Οι δύο πλευρές είχαν αρκετές διαφωνίες σε σχέση με το σχεδιασμό της ομάδας και η απόφαση του Αμερικανού να απολύσει μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες των «ροσονέρι» δεν ήχησε καθόλου καλά στους ανθρώπους του συλλόγου, πρώην και νυν.

Ένας από αυτούς είναι ο άλλοτε συμπαίκτης του Μαλντίνι στην Μίλαν, Αλεσάντρο Νέστα, ο οποίος μιλώντας στο Sky Sports Italia κλήθηκε να πει τη γνώμη του για την απόφαση του Καρντινάλε να απολύσει τον Μαλντίνι:

«Δεν έχω ακούσει για αυτό, αλλά είναι μια κατάσταση χωρίς λογική. Οι ξένοι ιδιοκτήτες είναι ευπρόσδεκτοι στην Ιταλία γιατί φέρνουν νέα χρήματα, αλλά πρέπει να μελετήσουν καλύτερα την ιστορία των συλλόγων, να ξέρουν τι έχουν κερδίσει, τι έχουν εκπροσωπήσει ορισμένοι άνθρωποι, ποιους αγαπά ο κόσμος. πιπλέον, ο Μαλντίνι έκανε την Μίλαν να κερδίσει ξανά το σκουντέτο και να παίξει σε έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ισχυρή προσωπικότητα, για μένα μετά από τόσα χρόνια εξακολουθεί να εμπνέει δέος, αλλά δεν είναι αλαζονικός και το έχει δείξει με το να μην λέει τίποτα γι' αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.