Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τζόκοβιτς πήρε το Roland Garros κι έγινε ο πιο επιτυχημένος τενίστας όλων των εποχών (video)

Ο Τζόκοβιτς πήρε το Roland Garros κι έγινε ο πιο επιτυχημένος τενίστας όλων των εποχών (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/6/2023 23:49
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 3-0 σετ (7-6 (1), 6-3, 7-5) τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό του Roland Garros κι έγραψε ιστορία, καθώς με 23 τίτλους σε Grand Slam είναι πλέον ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών βάσει αποτελεσμάτων.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο και στο τρίτο σετ από τον Νορβηγό φιναλίστ, με τον τελευταίο να φτάνει όπως και πέρσι στον τελικό του γαλλικού Όπεν, όμως το 2022 έχασε εύκολα από τον Ναδάλ και φέτος πιο δύσκολα από τον «τζόκερ».

Ιδιαίτερη κριτική για τον αγώνα δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο «Νόλε» ξεκίνησε κάπως νωθρά και ήταν πίσω το σκορ ακόμα και με 4-2 στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια όμως «ξύπνησε», πήρε πίσω το «μπρέικ» και κατάφερε στο τάι μπρέικ να κυριαρχήσει εύκολα και με 7-1 να κάνει το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο 36χρονος θρύλος του παγκόσμιου τένις έκανε αμέσως «μπρέικ» και προηγήθηκε με 3-0, χωρίς να κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω και «γράφοντας» εύκολα το 2-0 με 6-3.

Αν και θα περίμεναν οι περισσότεροι να παραδοθεί, ο Ρουντ μάζεψε όσες δυνάμεις είχε και κοίταξε στα μάτια τον Τζόκοβιτς στο τρίτο σετ. Ωστόσο στο ενδέκατο game ο «Νόλε» κατόρθωσε να κάνει το πολυπόθητο «σπάσιμο» και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 7-5 μέσα σε αποθέωση.

Πλέον ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των κατόχων Grand Slam, καθώς έφτασε τους 23 τίτλους αφήνοντας πίσω του τον Ράφα Ναδάλ ο οποίος έχει 22, ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ έμεινε στους 20.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.