Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούμαν: «Η Κροατία είναι τρίτη στον κόσμο για κάποιον λόγο»

Κούμαν: «Η Κροατία είναι τρίτη στον κόσμο για κάποιον λόγο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2023 02:33
Ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Κροατίας μετά την εντός έδρας ήττα της Ολλανδίας στον ημιτελικό του Nations League αλλά τόνισε πως η ομάδα του παρουσίασε θετικά στοιχεία.

Η Εθνική Ολλανδίας ηττήθηκε με 4-2 από την Κροατία στην παράταση και έμεινε εκτός τελικού του Final-Four του Nations League το οποίο διεξάγεται στην έδρα της.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν έπλεξε το εγκώμιο της Κροατίας αλλά είχε να πει καλά λόγια και για την ομάδα του:

«Είναι στο νούμερο 3 του κόσμου για κάποιο λόγο. Σήμερα το έδειξαν ξανά. Είχαμε δύσκολο έργο. Κάναμε τα πάντα που μπορούσαμε αλλά μερικές φορές ήμασταν απρόσεκτοι. Δεν βγήκαμε καλά από τα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο αλλά στο δεύτερο υστερήσαμε. Η Κροατία πήρε τον έλεγχο στο κέντρο. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε στο τέλος να γίνουμε πιο επιθετικοί. Η Κροατία όμως ήταν καλύτερη στην επανάληψη. Είμαι ικανοποιημένος με την ενέργεια που βγάλαμε. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό και το επισκιάζει όμως δεν πρέπει να κλείνεις τα μάτια στα καλά πράγματα που συνέβησαν».

Για το αν οι εμφανίσεις της ομάδας βελτιώθηκαν μετά την ήττα από την Γαλλία: «Όχι από άποψη αποτελεσμάτων αλλά κοιτάς και πίσω από τα αποτελέσματα. Έτσι νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί ξεκάθαρα», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, με τις δηλώσεις του να προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις από τους Ολλανδούς φιλάθλους στα social media.

Η Ολλανδία θα περιοριστεί στον μικρό τελικό του Nations League με τον χαμένο του Ισπανία-Ιταλία και το επόμενο παιχνίδι της είναι αυτό της 7ης Σεπτεμβρίου στο Αϊντχόφεν κόντρα στην Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.