Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουέστ Χαμ: Απέρριψε πρόταση 80 εκατ. λιρών της Άρσεναλ για Ράις

Γουέστ Χαμ: Απέρριψε πρόταση 80 εκατ. λιρών της Άρσεναλ για Ράις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2023 15:14
Η Γουέστ Χαμ απέρριψε ασυζητητί την πρόταση 80 εκατ. λιρών της Άρσεναλ για την παραχώρηση του Ντέκλαν Ράις ωστόσο οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να επανέλθουν με νέα προσφορά για τον διεθνή Άγγλο μέσο.

Ο Ντέκλαν Ράις είναι ο πρώτος στόχος της Άρσεναλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ωστόσο η πρώτη της απόπειρα για την αγορά του ποδοσφαιριστή από την Γουέστ Χαμ έπεσε στο κενό.

Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πρόταση των «κανονιέρηδων» ύψους 80 εκατ. λιρών απορρίφθηκε άμεσα από τα «σφυριά» τα οποία ελπίζουν σε μια προσφορά άνω των 100 εκατ. λιρών για να παραχωρήσουν τον αρχηγό τους.

Το χάσμα μέχρι στιγμής δείχνει μεγάλο ωστόσο η Άρσεναλ έχει έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και θα προσπαθήσει να βρει τη χρυσή λύση με την Γουέστ Χαμ για την αγορά του 24χρονου. Όπως τονίζει ο Ρομάνο, η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση αλλά η Άρσεναλ παραμένει το φαβορί και αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.