Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Μάρτενς έρχεται για πρωτάθλημα»

«Ο Μάρτενς έρχεται για πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2014 20:36
Ο πατέρας του Μάαρτεν Μάρτενς, Πάτρικ σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, προανήγγειλε ουσιαστικά τον ερχομό του Ολλανδού άσου στον ΠΑΟΚ από τον Γενάρη. «Έρχεται για το πρωτάθλημα» δήλωσε σχετικά.

Οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Arena FM 89,4», ήρθαν σε επικοινωνία με τον πατέρα του Μάαρτεν Μάρτενς, Πάτρικ ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον παίκτη να έρχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο Μάρτενς έρχεται για να πάρει το πρωτάθλημα αλλά και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ παρουσίασε στον κόσμο της ομάδας τα κύρια χαρακτηριστικά του νεοαποκτηθέντα άσου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena FM 89,4»


Για το πότε έρχεται ο Μάρτενς στον ΠΑΟΚ:

«Αυτή την στιγμή οι δυο ομάδες διαπραγματεύονται τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής, ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Μάαρτεν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη».

Για το γεγονός ότι και ο ίδιος ήθελε να έρθει τώρα στον ΠΑΟΚ:

«Ο Μάαρτενς έχει πολύ καλές σχέσεις με την Άλκμααρ, αγωνίζεται εκεί για οκτώ χρόνια, σέβεται τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά είχε την επιθυμία να έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι μια νέα πρόκληση για την καριέρα του, ο ΠΑΟΚ τον ήθελε πολύ, του ζήτησε να έρθει από τώρα και να μην περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και έτσι προχώρησε το θέμα».Για το αν έπαιξε ρόλο ο Χουμπ Στέφενς:

«Βασικά ο κύριος Στέφενς δεν έπαιξε και τόσο σημαντικό ρόλο, δεν είχαν καμία επαφή, ο ΠΑΟΚ τον ήθελε πάρα πολύ. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γεννήθηκε από το παιχνίδι των δυο ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως σίγουρα θα τον βοηθήσει που θα κάθεται στον πάγκο ένας Ολλανδός προπονητής».

Για τις φιλοδοξίες με τις οποίες έρχεται ο Μάρτενς στον ΠΑΟΚ:

«Εάν περίμενε μέχρι το καλοκαίρι θα υπήρχαν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Επέλεξε, όμως, τον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έρχεται με την φιλοδοξία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η μεγάλη του επιθυμία. Του αρέσει το στυλ ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που είδε στα ματς με την Άλκμααρ, το επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο».

Για την εθνική Βελγίου:

«Το Βέλγιο έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός, αλλά σίγουρα είναι μέσα στις φιλοδοξίες του Μάαρτεν να επιστρέψει στην Εθνική Βελγίου».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:

«Έχουμε δει κι εγώ και ο Μάαρτεν, σε βίντεο στο διαδίκτυο την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Τούμπα, το γεμάτο γήπεδο. Το συναίσθημα που νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν παίζει σε μια τέτοια έδρα πρέπει να είναι κάτι συναρπαστικό και ο Μάαρτεν ανυπομονεί να έρθει στον ΠΑΟΚ και να το ζήσει. Ακόμα κι εγώ ανυπομονώ να έρθω στο γεμάτο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να δω τον Μάαρτεν να αγωνίζεται σε μια τέτοια ατμόσφαιρα».

Για το αν ο ίδιος έχει παίξει ποδόσφαιρο:

Έπαιξα ποδόσφαιρο αλλά σε χαμηλό επίπεδο. Εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνω το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών στο Βέλγιο στο οποίο κατά σύμπτωση πήρε μέρος και ο ΠΑΟΚ στη περσινή σεζόν. Συμμετέχουν κάθε χρόνο στο τουρνουά πολλές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λεβερκούζεν, πολλές αγγλικές ομάδες, η Τσέλσι και έχουν αναδεχτεί μέσα απ’ αυτό το τουρνουά μεγάλα ταλέντα όπως ο Ντε Γιονκ και ο Φλέτσερ».

Για το τι του έχει πει ο Μάαρτενς, αλλά και τι εύχεται για τον γιο του:

«Ως πατέρας θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία, αλλά ο Μάαρτεν είναι ένας άψογος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής επί πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και δεν χρειάζεται να του δώσω συμβουλές. Ο ίδιος μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξει σε μια σπουδαία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μου έχει πει ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θέλει να πετύχει πολλά με τον ΠΑΟΚ. Του αρέσει το στυλ ομάδας που εκφράζει ο ΠΑΟΚ, αλλά επίσης του αρέσει και η Ελλάδα. Θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη μαζί με την σύντροφό του και το τεσσάρων ετών παιδί του».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το τι μπορεί να προσφέρει ο Μάαρτεν:

«Πρέπει να περιμένουν να δουν ένα παίκτη με ομαδικό πνεύμα, παίζει πάντα για την ομάδα, του αρέσει το ποιοτικό και τεχνικό ποδόσφαιρο, δίνει πολλές ασίστ, σκοράρει και θεωρώ ότι θα αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ για το παρόν και το μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.