Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άστον Βίλα: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μόντσι

Άστον Βίλα: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μόντσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2023 00:06
Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μόντσι, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου των ποδοσφαιρικών ζητημάτων του συλλόγου και θα συνεργαστεί ξανά με τον Ουνάι Έμερι μετά την κοινή τους θητεία στην Σεβίλλη.

Κίνηση που δείχνει μεγάλες φιλοδοξίες από την Άστον Βίλα, η οποία έδωσε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Μόντσι. Ο μέχρι πρότινος διευθυντής ποδοσφαίρου της Σεβίλλης, θα έχει το ποσό του προέδρου των ποδοσφαιρικών ζητημάτων της αγγλικής ομάδας, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά όλες τις υποθέσεις που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα.

Ο Ισπανός παράγοντας ανακοινώθηκε από την Άστον Βίλα, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο. Έτσι θα συνεργαστεί ξανά με τον Ουνάι Έμερι μετά την κοινή τους παρουσία στην Σεβίλλη.

Μετά τις υπογραφές ο Μόντσι δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην Άστον Βίλα, ένα σπουδαίο έργο που προσπαθεί για αριστεία από τα Under-9 στο κορυφαίο επίπεδο, και συμμερίζομαι πλήρως το όραμα του κ. Σαουίρις και του κ. Έντενς. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να δουλέψω ξανά με τον Ουνάι Έμερι, έναν από τους καλύτερους προπονητές στο ποδόσφαιρο. Αφού απόλαυσα τόσα χρόνια με την Σεβίλλη και κέρδισα πολλά ευρωπαϊκά τρόπαια με τη δια βίου ομάδα μου, ανυπομονώ να βασιστώ στις πρόσφατες επιτυχίες στην Άστον Βίλα και να διασφαλίσω ότι αυτός ο κολοσσιαίος σύλλογος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.