Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Χαλάει» του Νέβες στην Μπαρτσελόνα, κλείνει στην Αλ Χιλάλ

«Χαλάει» του Νέβες στην Μπαρτσελόνα, κλείνει στην Αλ Χιλάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2023 17:21
Η Αλ Χιλάλ έδωσε τα χέρια με την Γουλβς για την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες στα 55 εκατ. ευρώ και ο Πορτογάλος χαφ οδεύει προς Σαουδική Αραβία μιας και η προσφορά από την Μπαρτσελόνα δεν ήρθε ποτέ.

Ακόμα ένας διεθνής Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής οδεύει στην Σαουδική Αραβία. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Νέβες καθώς σύμφωνα με το «The Athletic», η Αλ Χιλάλ τα βρήκε με την Γουλβς στα 55 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ και ο παίκτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με το σύλλογο για τους όρους του συμβολαίου του.

Ο 26χρονος βρίσκονταν στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα από την περσινή σεζόν και το προηγούμενο καλοκαίρι είχε συζητήσει με την Γουλβς για την προοπτική απόκτησης του παίκτη όμως δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα. Το ίδιο φαίνεται ότι συνέβη και φέτος ενώ φέρεται ότι ο Τσάβι δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Νέβες είναι ο σωστός αντικαταστάτης του Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Νέβες προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 35 παιχνίδια και ήταν καθοριστικός στη μάχη της Γουλβς για την παραμονή της. Αποχωρεί από τους «λύκους» μετά από μία εξαετία όπου κατέγραψε 253 συμμετοχές με 30 γκολ και 13 ασίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.