Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρόλαρε την Ρεάλ ο Αζάρ: «Μπορώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο, ξεκουράζομαι εδώ και 2-3 χρόνια»

Τρόλαρε την Ρεάλ ο Αζάρ: «Μπορώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο, ξεκουράζομαι εδώ και 2-3 χρόνια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2023 20:48
Ο Εντέν Αζάρ δήλωσε πως είναι σε φυσική κατάσταση να συνεχίσει το ποδόσφαιρο αφού όπως τόνισε… ξεκουράζονταν τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, το διάστημα δηλαδή που άνηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις αρχές Ιουνίου η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος αποχώρησε από τη «βασίλισσα» μετά από μία τετραετία στην οποία είχε πολύ μικρή συνεισφορά στην ομάδα, καταγράφοντας μόλις 76 συμμετοχές (7 γκολ, 12 ασίστ).

Ο 32χρονος Βέλγος εξτρέμ βρέθηκε χθες στο γήπεδο των Βρυξελλών (φώτο) για τον αγώνα της Εθνικής Βελγίου προκειμένου να αποχαιρετήσει τον κόσμο μετά την απόσυρση του από την Εθνική και μοίρασε στο ημίχρονο 33 υπογεγραμμένες μπάλες, όσα και τα γκολ που σημείωσε με το εθνόσημο.

Ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε από το βελγικό «RTBF» για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί, με τον ίδιο να δηλώνει αστειευόμενος πως έχει ακόμα ενέργεια να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο αφού ξεκουράζονταν για δύο-τρία χρόνια στην Ρεάλ:

«Το μέλλον μου; Ειλικρινά δε ξέρω ακόμα. Μετά από τρία περίπλοκα χρόνια θέλω απλά να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου, να πάω διακοπές όπως όλοι. Διαβάζω αρκετά πράγματα τις τελευταίες ημέρες και πολλές ανοησίες. Εξακολουθώ να νιώθω ικανός να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά ταυτόχρονα, ξεκουράζομαι εδώ και δύο τρία χρόνια. Έχω ακόμα λίγη ενέργεια!»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.