Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άμπελ Φερέιρα: Απέρριψε πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ

Άμπελ Φερέιρα: Απέρριψε πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2023 20:31
Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα απέρριψε δύο πλουσιοπάροχες προτάσεις από συλλόγους στη Σαουδική Αραβία. Η πρώτη από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και η δεύτερη από την Αλ Χιλάλ, η οποία του πρόσφερε 20 εκατ. ευρώ ετησίως!

«Όχι» στα χρήματα των Σαουδάραβων είπε ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο της Παλμέιρας!

Όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνικο ESPN, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είχε στα χέρια δύο προτάσεις από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και την Αλ Χιλάλ. Το δημοσίευμα αποκαλύπτει μάλιστα ότι η δεύτερη πρόταση αφορούσε συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες αποδοχές ύψους 20 εκατ. ευρώ!

Οι δύο προσφορές δεν έφτασαν στον Παλμέιρας, αλλά στον Άμπελ, μέσω του επιτελείου του. Και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού ήταν αρνητική.

Ο Φερέιρα βρίσκεται στον πάγκο της Παλμέιρας από τον Νοέμβριο του 2020, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, και μέχρι τώρα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Βραζιλίας, δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα Ρεκόπα Σουνταμερικάνα και δύο Καμπεονάτο Παουλίστα. Παράλληλα το 2021 οδήγησε την «Βερντάο» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όπου ηττήθηκε από την Τσέλσι στην παράταση.

Το όνομα του Φερέιρα ήταν στα επικρατέστερα για τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας αλλά εν τέλει η «Σελεσάο» φέρεται ότι έδωσε τα χέρια με τον Κάρλο Αντσελότι για να αναλάβει την ομάδα από το 2024.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.