Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεξικό: Τέλος ο Κόκα μετά από μόλις τρεις μήνες στον πάγκο!

Μεξικό: Τέλος ο Κόκα μετά από μόλις τρεις μήνες στον πάγκο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2023 21:17
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Μεξικού αποτελεί ο Ντιέγκο Κόκα μετά την αποτυχία της ομάδας στην τελική φάση του Nations League. Μόλις τρεις μήνες άντεξε ο Αργεντινός, παρελθόν και ο τεχνικός διευθυντής Ροντρίγκο Άρες Ντε Πάργα.

Πολύ σύντομη ήταν η θητεία του Ντιέγκο Κόκα στον πάγκο της Εθνικής Μεξικού. Ο Αργεντινός προσελήφθη τον Μάρτιο για να διαδεχτεί τον Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την «Τρι» σε επιτυχή αποτελέσματα.

Η ομάδα δεν είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας και η βαριά ήττα από τις ΗΠΑ (0-3) στα ημιτελικά του Nations League οδήγησε την Ομοσπονδία να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Ο Κόκα, που έχτισει το όνομα του από το πέρασμά του στην Άτλας, με την οποία πανηγύρισε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων Μεξικού, αποχώρησε από την Εθνική ομάδα μετά από τρεις μήνες έχοντας απολογισμό 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα σε επτά παιχνίδια.

Παρελθόν αποτέλεσε και όλο το τεχνικό τιμ του Κόκα όπως και ο τεχνικός διευθυντής, Ροντρίγκο Άρες Ντε Πάργα.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Τζέιμι Λοσάνο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη διαδικασία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2021, ανακοινώνεται ως προσωρινός τεχνικός διευθυντής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.