Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: «Έκλεισε» στην Άρσεναλ ο Χάβερτς

Οριστικό: «Έκλεισε» στην Άρσεναλ ο Χάβερτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2023 15:30
Η Άρσεναλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς έναντι 60+5 εκατ. λίρες! Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

Μετά τον Ματέο Κόβατσιτς στην Μάντσεστερ Σίτι άλλος ένας παίκτης της Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα οι «μπλε» έδωσαν τα χέρια με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του Κάι Χάβερτς ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στους «κανονιέρηδες».

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία έκλεισε στα 60 εκατ. λίρες ενώ άλλα 5 εκατ. λίρες θα δοθούν ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 24χρονος είχε έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ από την προηγούμενη εβδομάδα και αποχωρεί από την Τσέλσι μετά από μία τριετία, στην οποία κατέγραψε 139 συμμετοχές με 32 γκολ και 15 ασίστ.

Φυσικά ο Γερμανός θα μείνει στην ιστορία των «μπλε» ως ο παίκτης του «χρυσού» γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2021 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα. Συνολικά όμως πρόκειται για μια μεταγραφή που δεν έπιασε στην Τσέλσι με βάση τις προσδοκίες που υπήρξαν στο πρόσωπο του πρώην άσου της Λεβερκούζεν. Είναι ενδεικτικό ότι και στις τρεις σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ σκόραρε συνολικά 10 λιγότερα γκολ από τα αναμενόμενα με βάση τον δείκτη xGoals.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.