Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς για Ντνίπρο: «Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια»

Γιοβάνοβιτς για Ντνίπρο: «Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2023 20:22
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ντίπρο-1 την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας πως θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και ότι η ουκρανική ομάδα θα είναι πιο δυνατή απ’ ό,τι πέρσι.

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε την Γκενκ και κληρώθηκε με την Ντίπρο-1 στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε την κλήρωση λέγοντας πως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στα προκριματικά και ότι η ουκρανική ομάδα μονομάχησε στα ίσια μέχρι τέλους με την Σαχτάρ στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος τόνισε πως περιμένει δύο δύσκολα παιχνίδια και ότι θα είναι πολύ πιο έτοιμη και δυνατή απ’ ό,τι πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την κλήρωση του Παναθηναϊκού:

Στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων το καλοκαίρι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όπως και εμείς, έτσι και οι υποψήφιοι αντίπαλοί μας πάλεψαν μέχρι τέλους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Το γεγονός ότι η Ντνίπρο μονομάχησε στα ίσια μέχρι τέλους με τη Σαχτάρ, δείχνει και την ικανότητα του αντιπάλου μας.

Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια, γιατί θεωρώ πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ των ομάδων. Η Ντνίπρο την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μόνο φιλικά αφού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είχε διακοπεί το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι. Εφέτος μετά από μια ανταγωνιστική σεζόν θα είναι πολύ πιο έτοιμη και δυνατή απ’ ό,τι πέρυσι.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα έχει τον σεβασμό μας. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε στους αγώνες αυτούς με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.