Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονητής Ντνίπρο: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, οι φίλαθλοι του στηρίζουν ένθερμα την ομάδα»

Προπονητής Ντνίπρο: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, οι φίλαθλοι του στηρίζουν ένθερμα την ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2023 21:42
Ο προπονητής της Ντνίπρο-1, Ολεξάντρ Κούτσερ σχολίασε την κλήρωση της ομάδας που την έφερε αντίπαλο με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα είναι το φαβορί ενώ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία των φιλάθλων του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας εν όψει των δύο αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

Για την κλήρωση που έφερε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζαμε τι ομάδες θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτή τη φάση και φυσικά είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Θα προετοιμαστούμε με πείσμα γι’ αυτήν την αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πιθανότατα το φαβορί επειδή έχουν πιο δυνατό πρωτάθλημα και πιο σημαντικό γι’ αυτόν οι φίλαθλοι γίνονται ο 12ος παίκτης τους, στηρίζοντας ένθερμα την ομάδα. Φυσικά αυτά τα ματς θα είναι δύσκολα για εμάς αλλά πάντα έχουμε πιθανότητες σε κάθε ματς. Θα προσεγγίσουμε το πρώτο παιχνίδι με τη μέγιστη συγκέντρωση».

Για το αν υπάρχει κοινό μεταξύ Ντνίπρο-1 και Παναθηναϊκό, που μέχρι την τελευταία στιγμή και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, αλλά τελικά τερμάτισαν δεύτερες: «Εδώ δεν βλέπω κανένα λόγο να ψάξω για παραλληλισμούς. Υπάρχει η Ντνίπρο-1, υπάρχει ο Παναθηναϊκός, όλα μεταξύ μας θα κριθούν στο γήπεδο».

Για την παρουσία των Μπερνάρντ και Βέρμπιτς που είναι γνωστοί στους Ουκρανούς φιλάθλους: «Αυτοί είναι πραγματικά γνωστοί ποδοσφαιριστές για εμάς. Όμως ο αντίπαλος έχει πολλούς εκλεκτούς παίκτες, οπότε θα τους αναλύσουμε και θα προετοιμαστούμε για όλους. Έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, οπότε φυσικά θα τους ακολουθήσουμε. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.