Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Τέλος κι επίσημα ο Μπάτσι

ΠΑΟΚ: Τέλος κι επίσημα ο Μπάτσι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/6/2023 19:59
Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης (22/6) ο Κριστιάνο Μπάτσι.

Ο Ιταλός εργάστηκε μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ως άμεσος συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού, ωστόσο ήταν δεδομένη τον τελευταίο καιρό η αποχώρησή του, καθώς ζήτησε να φύγει λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον βοηθό προπονητή Κριστιάνο Μπάτσι ολοκληρώνεται μετά από αμοιβαία συμφωνία.

Ο Κριστιάνο υπήρξε σημαντικός συνεργάτης μας και σεβόμαστε την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ. Κρις σ´ ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».


Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τους αντικαταστάτες του:

«Η σεζόν 2023-24 ξεκινάει με κάποιες αλλαγές στο προπονητικό τιμ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει νέο βοηθό έναν παλιό μας γνώριμο, ενώ μία ακόμη προσθήκη θα ενισχύσει την προσπάθεια της μεγαλύτερης δυνατής απόδοσης του γκρουπ.

Ο Πάολο Καστορίνα θα είναι ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Μπάτσι. Ο Ιταλός προπονητής μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει χρέη πρώτου βοηθού του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου ως βοηθός προπονητή εντάσσεται κι ο Νικολάε Κονσταντίν. Ο Ρουμάνος προπονητής μέχρι τον Φεβρουάριο βρισκόταν στον πάγκο της Πετρολούλ στην πατρίδα του κι έρχεται να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.