Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίντερ: «Έκλεισε» Τιράμ και Αθπιλικουέτα

Ίντερ: «Έκλεισε» Τιράμ και Αθπιλικουέτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2023 04:50
Η Ίντερ ήρθε σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση τόσο του Μάρκους Τιράμ όσο και του Σέζαρ Αθπιλικουέτα, με τους δύο άσους να αναμένονται το επόμενο διάστημα στο Μιλάνο για υπογραφές.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση από την Ίντερ, η οποία ετοιμάζεται να ανακοινώσει τους Μάρκους Τιράμ και Σέζαρ Αθπιλικουέτα.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «νερατζούρι» ήρθαν σε οριστική προφορική συμφωνία για την απόκτηση του Μάρκους Τιράμ μ’ ένα συμβόλαιο της τάξεως των 6-6,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους υπογραφής. Ο 25χρονος διεθνής Γάλλος φορ έμεινε ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ και είχε στα χέρια του προτάσεις από Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία και Μίλαν αλλά προτίμησε την πρόταση της Ίντερ και το επόμενο διάστημα αναμένεται στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Από την άλλη, οι φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν έρθει σε συμφωνία με τον αρχηγό της Τσέλσι, Σέζαρ Αθπιλικουέτα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «μπλε» γι’ άλλον ένα χρόνο αλλά οι Λονδρέζοι είναι πρόθυμοι να τον αφήσουν να φύγει μιας και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα για τη νέα χρονιά.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.