Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα των εξτρέμ ο Ντε Φρούτος, αρέσει ο Ακουοκού

Ολυμπιακός: Ψηλά στη λίστα των εξτρέμ ο Ντε Φρούτος, αρέσει ο Ακουοκού

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/6/2023 13:10
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει, με το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ να προχωράει από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον τεχνικό διευθυντή Αντόνιο Κορδόν να εξετάζει μεταγραφικούς στόχους.

Ένα εξ αυτών που φαίνεται πως ενδιαφέρει πολύ τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Χόρχε Ντε Φρούτος. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Λεβάντε που δεν κατάφερε να προαχθεί ξανά στη Λα Λίγκα φέτος και ο Κορδόν χειρίζεται προσωπικά το ζήτημα έχοντας επαφές μαζί του και προσπαθώντας να τον πείσει πως ο Ολυμπιακός είναι η σωστή επιλογή ως παραπάνω βήμα για την καριέρα του.

Την ίδια στιγμή ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες εξετάζουν και την περίπτωση του Πολ Ακουοκού. Ο 25χρονος Ιβοριανός χαφ αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μπέτις τη σεζόν που πέρασε πραγματοποιώντας 12 στο πρωτάθλημα και 5 στο Γιουρόπα Λιγκ με τη φανέλα τους, ενώ φέρεται να απασχολεί και τη Βαλένθια. Η τιμή εκκίνησης που ορίζει πάντως η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι τα τρία εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα στο κομμάτι των αποχωρήσεων, μετά τους πρώτους που «έκοψε» ο Μαρτίνεθ, μόλις δύο από όσους έχουν συμβόλαια που λήγουν τέλος Ιουνίου εμφανίστηκαν στου Ρέντη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο λόγος για τους Ανδρούτσο και Κρίστινσον, αφού οι Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Κασάμι και Βαλμπουενά οδεύουν προς αποχώρηση, με τους πρώτους δύο μόνο να έχουν κάποιες ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνουν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.