Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τάτα Μαρτίνο ο προπονητής των Μέσι και Μπουσκέτς στην Ίντερ Μαϊάμι

Τάτα Μαρτίνο ο προπονητής των Μέσι και Μπουσκέτς στην Ίντερ Μαϊάμι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2023 00:00
Ο Τάτα Μαρτίνο είναι ο νέος προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι κι έτσι ο Αργεντινός τεχνικός θα συνεργαστεί ξανά με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς μετά την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής της νέας ομάδας του Λιονέλ Μέσι, Ίντερ Μαϊάμι κι αυτός είναι ο Χεράρντο Τάτα Μαρτίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός αποχώρησε από την Εθνική Μεξικού μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ και ανέλαβε τον πάγκο της αμερικανικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον Φιλ Νέβιλ.

Ο 60χρονος τεχνικός επιστρέφει στο MLS μετά τη διετή θητεία του στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ (2016-18) την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018. Εκείνη την περίοδο είχε παίκτη τον νυν άσο της Μαϊάμι, Γιοσέφ Μαρτίνες ο οποίος είχε σκοράρει 35 γκολ κάνοντας ρεκόρ τερμάτων στην κατηγορία.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Μαρτίνο θα συνεργαστεί ξανά με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς μετά την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2013-14. Με τον «Πούλγκα» φυσικά έχει συνεργαστεί και στην Εθνική Αργεντινής τη διετία 2014-16.

Η Ίντερ Μαϊάμι πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία στο MLS και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με μόλις 15 βαθμούς σε 18 παιχνίδια (5-0-13). Η διαφορά της από την 9η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ βρίσκεται στους 11 βαθμούς με την ίδια να έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από την 9η DC Γιουνάιτεντ του Ταξιάρχη Φούντα. Οι διοικούντες ευελπιστούν πως ο ερχομός του Μαρτίνο και φυσικά αυτός του Λιονέλ Μέσι (εκτιμάται ότι θα κάνει ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου) θα μπορέσει να αντιστρέψει την κατάσταση και η ομάδα θα προλάβει το τρένο των πλει-οφ.

Photo Credit: twitter.com/InterMiamiCF


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.