Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλ Νασρ: «Έκλεισε» Μπρόζοβιτς και συμφώνησε με Λουίς Κάστρο για τη θέση του προπονητή

Αλ Νασρ: «Έκλεισε» Μπρόζοβιτς και συμφώνησε με Λουίς Κάστρο για τη θέση του προπονητή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2023 05:02
Στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας από την Σαουδική Αραβία και θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Αναλαμβάνει την ομάδα ο Λουίς Κα΄στρο

Μετά τον Χακίμ Ζίγιεχ από την Τσέλσι, η Αλ Νασρ «έκλεισε» και τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο διεθνής Κροάτης μέσος αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο και την Παρασκευή θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 30χρονος μέσος βρίσκονταν στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα αλλά όπως είπε ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα στο OnzeTv3: «Ο Μπρόζοβιτς είχε πρόταση από την Σοαυδική Αραβία και εμείς δεν μπορούσαμε να την ανταγωνιστούμε».

Παράλληλα τα βραζιλιάνικα Μέσα υποστηρίζουν ότι ο νέος προπονητής της Αλ Νασρ θα είναι ο Λουίς Κάστρο. Σύμφωνα με την Globo, ο νυν τεχνικός της Μποταφόγκο αποδέχτηκε την πρόταση των Σαουδαράβων με αφορολόγητο ετήσιο μισθό 6 εκατ.ευρώ ενώ του προσφέρθηκε και έπαυλη αξίας 2,5 εκατ. ευρώ ως διαμονή. Ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από την Μποταφόγκο αφήνοντας την στην κορυφή της βραζιλιάνικης Σέριε Α και στο +7 από την 2η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.