Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλαν: Πήρε Λόφτους-Τσικ από Τσέλσι, το παλεύει για Πούλισικ

Μίλαν: Πήρε Λόφτους-Τσικ από Τσέλσι, το παλεύει για Πούλισικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2023 20:27
Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ από την Τσέλσι, με τον Άγγλο πολυθεσίτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 16+4 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής, το παλεύουν και για Πούλισικ οι «ροσονέρι».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ στην Μίλαν. Οι «ροσονέρι» τα βρήκαν με τους «μπλε» και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άγγλου άσου έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 27χρονος αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος αλλά έχει καλύψει επίσης τις θέσεις του επιθετικού χαφ, του αμυντικού χαφ αλλά και του μπακ-χαφ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο κόστισε στους Μιλανέζους το ποσό των 16 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 4 εκατ. ευρώ μπορούν να προστεθούν ως μπόνους.

Ο Λόφτους-Τσικ προέρχεται από τις Ακαδημίες της Τσέλσι και ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα των «μπλε» τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών αποτέλεσαν τροχοπέδη στην εκτόξευση της καριέρας του. Αποχωρεί από τους Λονδρέζους σημειώνοντας συνολικά 155 συμμετοχές με 13 γκολ και 18 ασίστ. Ο ίδιος είναι ήδη 10 φορές διεθνής με την Εθνική Αγγλίας και θα συναντήσει στην Μίλαν τον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Φικάγο Τομόρι ο οποίος επίσης προέρχεται από τις Ακαδημίες της Τσέλσι.

Μένει να φανεί αν στην παρέα θα προστεθεί και ο Κρίστιαν Πούλισικ. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αμερικανός εξτρέμ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ροσονέρι», αλλά οι τελευταίοι δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ που ζητούν οι Λονδρέζοι.

Photo Credit: twitter.com/acmilan

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.