Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Φάμπρεγκας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα γήπεδα

Ο Φάμπρεγκας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα γήπεδα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/7/2023 19:49
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας πήρε τη μεγάλη απόφαση και σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ο 36χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Κόμο κι αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας.

Πραγματοποίησε πάντως μία τεράστια καριέρα, καθώς για σχεδόν μία εικοσαετία έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο, ξεκινώντας το 2003 από την Άρσεναλ, πριν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα το 2011, μέσα από τις ακαδημίες της οποίας είχε αναδειχθεί.

Τρία χρόνια μετά αποδέχθηκε τη «χρυσή» πρόταση της Τσέλσι και γύρισε στο Λονδίνο, μένοντας ξανά εκεί έως το 2019, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Μονακό.

Στους Μονεγάσκους αγωνίστηκε μέχρι και το 2022 όταν κι αποχώρησε για την Κόμο, με την άσημη ιταλική ομάδα να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό.

Μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο twitter τόνισε:

«Δυστυχώς, έφτασε και για μένα ο καιρός να κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά παπούτσια μου. Θα κρατήσω όλες τις στιγμές, από τις πρώτες μου ημέρες στην Μπάρτσα, στην Άρσεναλ, στην Μπάρτσα ξανά, στην Τσέλσι, στην Μονακό και στην Κόμο.

Από την κατάκτηση του Μουντιάλ, των Euro, από τους τίτλους σε Αγγλία και Ισπανία και σχεδόν όλων των ευρωπαϊκών τροπαίων, ήταν ένα ταξίδι που δεν το ξεχάσω ποτέ.

Όπως δεν θα ξεχάσω όλους όσους με βοήθησαν, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους διευθυντές, τους προέδρους, τους ιδιοκτήτες, τους οπαδούς και τον μάνατζέρ μου.

Την οικογένειά μου, από τους γονείς και την αδερφή μου στη σύζυγό μου και στα παιδιά μου. Τους αντιπάλους που προσπάθησαν να με χτυπήσουν, σας ευχαριστώ που με κάνατε πιο δυνατό.

Δεν υπάρχει όμως μόνο λύπη αφού τώρα θα διασχίσω την λευκή γραμμή και θα αρχίσω τώρα να προπονώ την δεύτερη ομάδα της Κόμο και τις ομάδες Νέων του συλλόγου.
Αυτή η ελκυστική ποδοσφαιρική ομάδα κέρδισε την καρδιά μου από το πρώτο λεπτό και ήρθε σε μένα σε ένα τέλειο χρονικό σημείο στην καριέρα μου. Οπότε μετά από 20 εκπληκτικά χρόνια θυσιών, αφοσίωσης και χαράς, , είναι ώρα να πω ευχαριστώ και αντίο σε αυτό το όμορφο παιχνίδι. Αγάπησα κάθε λεπτό, Σεσκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.