Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε το Στρασβούργο ο Βιεϊρά

Ανέλαβε το Στρασβούργο ο Βιεϊρά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2023 03:00
Ο Πατρίκ Βιεϊρά είναι ο νέος προπονητής του Στρασβούργου, με τον Γάλλο τεχνικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά τη θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας, ο Πατρίκ Βιεϊρά επιστρέφει στην Γαλλία αναλαμβάνοντας τον πάγκο του Στρασβούργου.

Ο Γάλλος τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα δουλέψει ξανά σε ομάδα του Σαμπιονά μετά τη διετία στον πάγκο της Νις (2018-20).

Ο 47χρονος είχε απόλυτα πετυχημένη πρώτη σεζόν στην Κρίσταλ Πάλας αφού παρότι ανέλαβε μία ομάδα με αρκετούς νεαρούς και ήταν φαβορί για υποβιβασμό, κατάφερε να την οδηγήσει στην 12η θέση αλλά και έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η φετινή σεζόν δεν ήταν το ίδιο ιδανική και αποχώρησε στα μέσα Μαρτίου αφήνοντας την στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπενθυμίζεται πως στις 23 Ιουνίου το Στρασβούργο πέρασε σε νέα εποχή, καθώς οι μέτοχοι της ομάδας ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την BlueCo, την κοινοπραξία που αγόρασε την Τσέλσι τον Μάιο του 2022, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Photo Credit: twitter.com/RCSA


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.