Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ 1-0: Ξεκίνημα στα φιλικά με δοκιμές και ήττα για την Ένωση (video)

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ 1-0: Ξεκίνημα στα φιλικά με δοκιμές και ήττα για την Ένωση (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/7/2023 15:49
Την ήττα με 1-0 από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ γνώρισε η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, το οποίο ήταν διάρκειας 75 λεπτών.

Οι παίκτες της Ένωσης μετά από 7 ημέρες προετοιμασίας είχαν «βαριά» πόδια, παρ' όλα αυτά δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, κυρίως με συνεργασίες από τα άκρα, κερδίζοντας μάλιστα και πέναλτι με τον Μοχαμάντι στο 21', απόφαση όμως που πήρε πίσω ο ρέφερι ορθώς. Όλα αυτά πριν όμως δεχθούν το γκολ με κεφαλιά του Μαρσινάι, ύστερα από στημένη φάση, στο 28'.

Η ΑΕΚ ανοίχτηκε περισσότερο και σχετικά... άναρχα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, αφήνοντας χώρους στους Κροάτες, με το σκορ πάντως να μην αλλάζει παρά τις καλές προϋποθέσεις που βρήκαν και οι δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με την ίδια ενδεκάδα και απείλησαν στο 50' με τον Φαν Βέερτ να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά στη συνέχεια ο Στάνκοβιτς σε δύο περιπτώσεις επενέβη ώστε να κρατήσει το 1-0 και μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τελικά κάτι.

Θυμίζουμε πάντως πως η Ένωση έχει «κλείσει» άλλα δύο φιλικά στην Ολλανδία με Σαχτάρ Ντόνετσκ και Αντβέρπ αντίστοιχα, το επόμενο διάστημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.