Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ρεάλ νίκησε τη μάχη με την Μπαρτσελόνα για τον Αρντά Γκιουλέρ!

Η Ρεάλ νίκησε τη μάχη με την Μπαρτσελόνα για τον Αρντά Γκιουλέρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2023 23:43
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε νικήτρια στη μάχη με την Μπαρτσελεόνα για τον Αρντά Γκιουλέρ και ο 18χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός προβάλει τα λευκά της «βασίλισσας».

Μόνο οι λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Αρντά Γκιουλέρ να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αλλά και το «The Athletic», οι Μαδριλένοι τα βρήκαν σε όλα την Φενέρμπαχτσε και ο τούρκος επιθετικός χαφ θα υπογράψει στην «βασίλισσα» και όχι στην Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ έκανε την κίνηση-ματ προσφέροντας το ποσό των 20 εκατ. ευρώ στην Φενέρ, δυόμισι εκατομμύρια περισσότερα από τη ρήτρα στο συμβόλαιο του 18χρονου (17,5 εκατ. ευρώ) ενώ πρόσφερε στην τουρκική ομάδα και 20% ποσοστό μεταπώλησης. Παράλληλα η πρόταση της ισπανικής ομάδας περιλαμβάνει μπόνους και κάλυψη φόρων ως μέρος της συμφωνίας.

Ο γεννημένος το 05’ Γκιουλέρ προέρχεται από εξαιρετική χρονιά μετρώντας 6 γκολ και 7 ασίστ σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος φημίζεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη 4 συμμετοχές στην Εθνική Τουρκίας, μετρώντας ένα γκολ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.