Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μια ανάσα από Ιμπόρα ο Ολυμπιακός»

«Μια ανάσα από Ιμπόρα ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2023 23:25
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση του 35χρονου Ισπανού αμυντικού μέσου Βιθέντε Ιμπόρα όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του «Relevo».

Ένα βήμα πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Βιθέντε Ιμπόρα. Αυτό αναφέρει το ισπανικό «Relevo» το οποίο αποκαλύπτει ότι ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» για να ενταχθεί στην ομάδα.

Ο έμπειρος άσος ανήκει στη Βιγιαρεάλ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λεβάντε, μετρώντας 43 συμμετοχές και 2 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η τελευταία δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του, ενώ ο παίκτης δεν υπολογίζεται από Κίκε Σετιέν στο «Κίτρινο Υποβρύχιο».

Αν υπογράψει στον Ολυμπιακό, τότε θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά εκτός Ισπανίας μετά τη θητεία του στην Λέστερ (2017-19). Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σχεδόν 300 συμμετοχές στην Λα Λίγκα (296) και τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε Λεβάντε (230 συμ., 15 γκολ, 3 ασίστ), Σεβίλλη (173 συμ., 30 γκολ, 13 ασίστ) και Βιγιαρεάλ (104 συμ., 5 γκολ, 6 ασίστ). Στο παλμαρέ του έχει τέσσερα Γιουρόπα Λιγκ, τρία με την Σεβίλλη και ένα με την Βιγιαρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.