Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Άρης «ψάχνεται» για τον Φιλ Τζόουνς!

Ο Άρης «ψάχνεται» για τον Φιλ Τζόουνς!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/7/2023 17:29
Ο Άρης θέλει να πραγματοποιήσει μία μεγάλη μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας του και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Φιλ Τζόουνς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κίτρινοι» δεδομένα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός στόπερ ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πουλήσουν τον Μπράμπετς .

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ψάχνει απλά όμως την ενίσχυση της αλλά έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και κινούνται για την απόκτηση του Φιλ Τζόουνς.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στα οποία πραγματοποίησε συνολικά 229 συμμετοχές με 6 γκολ και 10 ασίστ. Μάλιστα κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ το 2013, ενώ έχει ακόμα στο «παλμαρέ» του ένα Γιουρόπα Λιγκ, ένα Κύπελλο και ένα Λιγκ Καπ.

Στη Θεσσαλονίκη ο Κάρλσον

Παράλληλα ο Άρης συνεχίζει κανονικά την περαιτέρω ενίσχυση του και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης (12/7) ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει συμφωνήσει με τους «κίτρινους» και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.