Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Σαμάτα

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Σαμάτα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/7/2023 19:04
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπουανά Σαμάτα καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Φενέρμπαχτσε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τανζανού φορ!

Παρότι όλα έδειχναν «ναυάγιο» στην περίπτωση του Μπουανά Σαμάτα, εν τέλει έγινε η ανατροπή και ο Τανζανός φορ προβάρει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Φενέρμπαχτσε για τη μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα και το επόμενο διάστημα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την προηγούμενη σεζόν ο Σαμάτα αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γκενκ με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 6 γκολ σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο διεθνής άσος έκανε την καλύτερη του χρονιά στην Γκενκ την περίοδο 2018-19 όταν και πέτυχε 23 γκολ σε 38 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου, οδηγώντας την Άστον Βίλα να δώσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό του. Στην Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο αγωνίστηκε 14 φορές πετυχαίνοντας ένα τέρμα και έπειτα μετακόμισε στη Φενερμπαχτσέ για να ακολουθήσουν οι δανεισμοί σε Άντβερπ και Γκενκ.

Με την Αντβέρπ αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22, σημειώνοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 42 συμμετοχές, το ένα τέρμα απέναντι στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.