Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Με Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η πρόβα τζενεράλε για Ντνίπρο

Παναθηναϊκός: Με Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η πρόβα τζενεράλε για Ντνίπρο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/7/2023 20:55
Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα είναι η τελευταία αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, πριν τις «μάχες» με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «πράσινους» να τη φιλοξενούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 18/7.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ολοκληρώσει εδώ και μερικές μέρες το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Αυστρία κι έχει επιστρέψει στη βάση του, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, με βασικό στόχο να είναι έτοιμο στον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, στις 25/7.

Την προσεχή Παρασκευή (14/7) είναι προγραμματισμένο ένα φιλικό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο την Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, ωστόσο δεν θα είναι το τελευταίο.

Η πρόβα τζενεράλε προγραμματίστηκε ξανά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ομάδα που τερμάτισε περίπου στη μέση της βαθμολογίας στη Λα Λίγκα την περσινή σεζόν.

Ο σύλλογος της Μαδρίτης μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα μέσω των social media ότι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τρίτη (18/7), με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 21.00


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.