Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα ο Πιζάρο

ΑΕΚ: Μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα ο Πιζάρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2023 23:57
Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ροδόλφο Πιζάρο. Η «Ένωση» ενημέρωσε πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Μεξικανό επιθετικό χαφ, ο οποίος από την πλευρά του τα βρήκε με την Ίντερ Μαϊάμι για τη λύση του συμβολαίου του και αναμένεται ως την Κυριακή (16/7) στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ προβάρει ο Ροδόλφο Πιζάρο. Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία τόσο με τον Μεξικανό επιθετικό χαφ, όσο και μεταξύ αυτού και της Ίντερ Μαϊάμι για να λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα του MLS.

Όπως έγινε γνωστό, ο 29χρονος άσος αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την προσεχή Κυριακή (16/7) ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην «Ένωση».

Σύμφωνα με τα Μέσα του Μεξικού, ο Πιζάρο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής Μεξικανός, που βρέθηκε στο περιθώριο στην Ίντερ Μαϊάμι, ύστερα από την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, αποτελούσε εκ των βασικών στόχων του Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 13 συμμετοχές στο MLS, μοιράζοντας μία ασίστ. Ο ίδιος είναι 38 φορές διεθνής με την Εθνική Μεξικού, μετρώντας 5 τέρματα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού πλην της Ίντερ Μαιάμι (62 συμ., 7 γκολ, 10 ασίστ) έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες του Μεξικού και συγκεκριμένα τις Πατσούκα (155 συμ.,10 γκολ, 13 ασίστ), Μοντερέι (96 συμ. 10 γκολ, 8 ασίστ) και Ντεπορτίβο Γουαδαλαχάρα (58 συμ., 15 γκολ, 10 ασίστ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.