Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μία... ανάσα από την ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο σύμφωνα με τους Μεξικανούς - Διαψεύδει η Ένωση

Μία... ανάσα από την ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο σύμφωνα με τους Μεξικανούς - Διαψεύδει η Ένωση

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/7/2023 20:18
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νέστορ Αραούχο βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, αλλά από πλευράς Ένωσης διαψεύδουν.

Συμφωνα με τον Μεξικανό δημοσιογράφο, Ντάνιελ Βελάσκο, η Αμέρικα αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης για τον 32χρονο στόπερ, που ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα παρ' ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025.

Αυτό που «τρενάρει», όπως αναφέρεται, την οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι το γεγονός πως η μεξικανική ομάδα αναζητά τον διάδοχο του Αραούχο στο κέντρο της άμυνάς της και μέχρι να τον βρει δεν λέει το «ναι», παρ' ότι οικονομικά εμφανίζεται καλυμμένη.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης ήταν προσωπική εισήγηση του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα, καθώς πρόκειται για έμπειρο στόπερ με επιτυχημένη θητεία στη Θέλτα και 67 φορές διεθνή με την εθνική ομάδα, αλλά από το περιβάλλον της ΑΕΚ ρίχνουν τους τόνους.

Συγκεκριμένα ο Αραούχο αναφέρεται ως ένας ακόμα στόχος και σε καμία περίπτωση ως «κλεισμένος» ή σίγουρος, αφού τονίζεται πως υπάρχουν 2-3 ονόματα στη λίστα και πως δεν έχει γίνει ακόμα η τελική επιλογή του στόπερ που θα πλαισιώσει τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχουν ακόμα οι Χρυσόπουλος και Ρόκσον ως εναλλακτικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.