Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Ολυμπιακός "κλείνει" τον Νέβα» σύμφωνα με τους Ισπανούς και ενδιαφέρεται για τον Μουνίρ Σουιάρ

«Ο Ολυμπιακός "κλείνει" τον Νέβα» σύμφωνα με τους Ισπανούς και ενδιαφέρεται για τον Μουνίρ Σουιάρ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/7/2023 19:29
Τον Κάρλος Νέβα φέρεται να κλείνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ενώ γαλλικό δημοσίευμα τον συνδέει με την περίπτωση του εξτρέμ Μουνίε Σουιάρ της Μπασάκσεχιρ.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ, που ανήκει στη Γρανάδα, είναι παλιός γνώριμος του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού έχουν συνυπάρξει στην ισπανική ομάδα. Ο παίκτης κοστίζει 2,5 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πορτουένσε (2013), ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Σεβίλλη C (2015-16) και Μαρμπέγια (2016-17), προτού γίνει μέλος της Γρανάδα Β (2017-19) και έπειτα της πρώτης ομάδας της Γρανάδα, όπου και αγωνίζεται από το 2019.Την περασμένη σεζόν ο Νέβα πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε Σεγούντα Ντιβιζιόν και Κύπελλο Ισπανίας, σημειώνοντας 2 γκολ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Από εκεί και πέρα στο στόχαστρο των Πειραιωτών φαίνεται πως βρίσκεται και ο Μουνίρ Σουιάρ. O 24χονρος Γαλλο-Μαροκινός εξτρέμ -διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας- ανήκει στη Μπασάκσεχιρ, η οποία τον απέκτησε έναντι 3,5 εκατ. ευρώ από τη Ντιζόν το 2019, ενώ τώρα κοστολογείται για 3,2 εκατ. ευρώ.

Φέτος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο δανεικός στην Κασίμπασα και συνολικά στη σεζόν πραγματοποίησε 46 συμμετοχές με 4 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.