Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Αρκετά κατώτεροι από αυτό που περιμέναμε» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Αρκετά κατώτεροι από αυτό που περιμέναμε» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/7/2023 23:12
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε τους προβληματισμούς του μετά τη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στην πρόβα τζενεράλε των «πράσινων» ενόψει των αγώνων με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το «τριφύλλι» δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και ο Σέρβος προπονητής του δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει κάτι διαφορετικό.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν είναι ότι δεν έχουν τα αποτελέσματα σημασία. Μας προβλημάτισαν πολλά περισσότερα πράγματα, δεν κάναμε κάτι καλό. Ήταν ένα παιχνίδι, μέτριο, κακό από την πλευρά μας, επτά ημέρες πριν από το επίσημο παιχνίδι δεν ήταν κάτι που περιμένουμε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα του κόντρα στην Ντνίπρο:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σήμερα με έναν αντίπαλο πιο γρήγορο, καλύτερο από εμάς δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλαμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έχουμε ακόμα επτά μέρες ακόμη για να διορθώσουμε τα πράγματα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την Ντνίπρο».

Για την πρόβα τζενεράλε και τις δοκιμές του:

«Δεν συμφωνώ πάντα με τα γραφόμενα. Εσείς λέτε πράγματα, γράφετε για τους προπονητές. Σίγουρα ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι προετοιμασίας γιατί είναι μία εβδομάδα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ο προβληματισμός μας είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι από τις δυνατότητες που έχουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.